Logic Pro X

25 juli, 2013

Det har länge pratats om att Apple skulle vara på gång med en ny version av Logic, och nu kom den – Logic Pro X. Apple har gjort precis som Avid med Pro Tools, och helt stekt stödet för 32-bitars plugins. Det innebär bland annat att många populära plugins som bara finns som 32-bitar antagligen går i graven. Programmet har också fått sig en ny grafisk framtoning, betydligt mörkare och en hel del nya funktioner (en del gamla har också ”försvunnit”/flyttats på). Mest nämnvärd är att Logic X har inbyggt autotune och melodyne. Det finns tusentals recensioner av Logic X, och den både hyllas och hatas. Läs några av dem nedan.

Apple Logic Pro X MusicRadar (på engelska)

Man kan också läsa om programmet och se bilder på Apples hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


ett × 4 =