Musikprodd-podden

Hej! Musikprodd-podden är en podcast där vi pratar om allt som har med musikproduktion att göra och lite till, allt från låtskrivande och kreativitet till mikrofonval, kompressorer och liveljud. Varannan torsdag kommer ett avsnitt som ibland kretsar kring en intressant gäst i branschen som får dela med sig av knep, framgångar och misstag, och ibland sitter vi själva och diskuterar högt och lågt om prylar och sånt vi funderat på. Vi som gör den här podcasten heter Niklas Berglöf, Joakim Jarl och Magnus Lindberg och vi spelar in i vår studio Redmount Studios.

Prenumerera på podden:

Öppna i iTunes »
Lyssna i Spotify » (NY!)
Prenumerera med Android »
Lyssna med TuneIn »
RSS-feed »

Vill du kontakta oss, skicka ett meddelande till vår Facebook-sida eller komponera ett mail.

Sponsra oss?

Gillar du oss och vill ge oss möjlighet att utveckla podden? Har du en produkt eller tjänst du tror våra lyssnare är intresserade av? Bli en stolt poddsponsor, skicka ett mail till oss så gör vi slag i saken!

Senaste avsnittet:

Tidigare avsnitt:

Warning: file_put_contents(/storage/content/36/160136/musikproducent.se/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/debug.log): failed to open stream: Åtkomst nekas in /storage/content/36/160136/musikproducent.se/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 8747