Sommar i P1 med Nadir ”Redone” Khayat

7 oktober, 2013

Nadir ”Redone” Khayat var en av sommarvärdarna i Sveriges Radios klassiska och omåttligt populära program Sommar i P1 nu i somras. Han berättade då om sitt liv innan musiken tog över och om sin ganska brokiga karriär. Han bjuder på en intressant inblick i hur han efter att ha hört Upplands Väsby-bandet Europe, tog sig från Marocko till Sverige med drömmen att  jobba med sångaren Joey Tempest. Och resan därifrån hela vägen till USA och rollen som producent och låtskrivare för flertalet amerikanska popstjärnor, och då framförallt Lady Gaga.

Man kan lyssna på hela programmet på Sveriges Radios hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


5 × två =