Nystartat producent­program för tjejer

14 augusti, 2015

Popkollo är en organisation som arbetar praktiskt för att tjejer ska få en start in i musikbranchen, främst genom att genom att arrangera dag- och sommarkollon för tjejer som vill bli bättre på att skriva låtar, producera musik och arbeta med sitt artisteri. Nu har de startat ett pilotprojekt och driver under 8 månader ett producentprogram för tjejer över 18 år. Den ges en kväll i veckan plus två helger under perioden.

Sista ansökningsdag är 2 september. Läs mer på deras sida vemkanbliproducent.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


nitton + sexton =