100-avsnittsjubileum med giveaways!

18 december, 2020

Alldeles snart har vi gjort 100 avsnitt av den här podcasten! Helt otroligt, när vi satte igång så trodde vare sig vi eller antagligen ni eller att vi skulle köra så länge! För att fira så gör vi nu ett jubileumsavsnitt! Och istället för att bjuda in en gäst så tänkte vi att ni, våra lyssnare kan få vara med! Vi tänkte göra en form av Q&A där ni lyssnare skickar in frågor, tankar eller annat spännande till oss som vi sen spelar upp i podden och pratar kring. Och för att göra det extra kul så kommer de 10 lyssnare vars frågor vi väljer till avsnittet, få tre feta licenser till plugins som tack!

Kul? JA!! Vilka licenser undrar du kanske? XLN Audio RC-20 Retro Color, Softube Model 72 Synthesizer System samt Izotope Holiday Bundle (som består av Elements Suite, Trash 2, Iris 2, R2, Excalibur och PhoenixVerb).

Och för att det ska bli extra kul så vill vi att du spelar in dig själv och skickar ljudfilen (mp3 plz) till oss så att vi kan spela upp frågan i podden. För att vara med på tåget – maila oss på hundra@musikproducent.se senast 28 december! Vi väljer sen helt godtyckligt ut de bästa/roligaste frågorna och sen blir det podd av det.

Vi hörs snart!