Lyssna på Musikprodd-podden: iTunes | Android | Spotify | RSS-feed

#66 Carpe diems mamma med Raindear

20 september, 2018

Raindear, eller Rebecca Bergcrantz som hon egentligen heter, är en malmöit som landat i Stockholm efter att ha flyttat runt till Piteå, London, New York och Los Angeles. Hon har ett unikt uttryck och skapar mörk electropop i sin studio i Oda studios och hon är i full fart med att färdigställa uppföljaren till debutalbumet Embers som släpptes 2016. Vi pratar om hur Soundtoys Crystallizer gjort livet lättare eftersom hon inte längre behöver sitta och manuellt detuna och reversa delaysvansar, varför det är så mycket lättare att påbörja en låt än att avsluta den, och behovet av att jobba strukturerat.

Följ Raindear i sociala medier – FacebookInstagramHemsida.

Programledare: Joakim Jarl och Magnus Lindberg.

Musik i avsnittet

Musikprodd-podden produceras av i Redmount Studios av Joakim Jarl, Niklas Berglöf och Magnus Lindberg.

Kommentarer

1 kommentar till #66 Carpe diems mamma med Raindear

 1. Lorens Palmgren skrev:

  Återigen ett supergött avsnitt! Tack för att ni håller på! Längtar alltid till nästa avsnitt när man lyssnat klart på senaste.

  Men speciellt tack för det här avsnittet. Det där att “bara släppa ifrån sig saker…bara göra det”, behövde jag höra.

  För en gångs skull tänkte jag göra slag i saken att skriva detta till er! Så ni vet. Er podd betyder något för människor här ute. Inspirerande, peppande, pushande osv.

  Keep on keepin’ on!

  Mvh
  Lorens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


4 × fyra =