Lyssna på Musikprodd-podden: iTunes | Android | Spotify | RSS-feed

#87 Mental hälsa, handklappar och plugins

28 oktober, 2019 | Avsnittets längd: 38:44

I dagen avsnitt pratar vi om något som fått lite uppmärksamhet senaste tiden, men inte tillräckligt. Den psykiska ohälsan bland musiker (producenter, artister, låtskrivare, ljudtekniker osv) är utbredd och i en studie svarade 73% av de tillfrågade att de har drabbats av depression eller ångest i sitt musikutövande. Som underlag har vi en artikel som är skriven av en av våra lyssnare, Ricard Magnusson.

Vi pratar också om, och testar nya pluginen Hand Clap Studio från svenska Robotic Bean (se rabattkod nedan). Sist men inte minst så förbereder vi oss för årets stora plugin-rea under Black Friday som närmar sig!

Medverkar i avsnittet: Magnus Lindberg, Niklas Berglöf och Joakim Jarl

 

Hand Clap Studio

När vi hörde av oss till Robotic Bean och sa att vi tänkte prata om deras plugin så tyckte vi alla att om någon av våra lyssnare vill köpa den så vore en rabattkod grymt, så här kommer €10 rabatt: använd koden WIRFLXJE i kassan på roboticbean.com

 

Musikprodd-podden produceras av i Redmount Studios av Joakim Jarl, Niklas Berglöf och Magnus Lindberg.

 

 

Izotope-rabatt

Just nu sponsras vi av Izotope – du som Lyssnar får 10% rabatt på precis ALLT (även på andra rabatter och uppgraderingspriser). Använd koden MPP10!

Gå in på vår sida hos Izotope för att se aktuella erbjudanden!