Lyssna på Musikprodd-podden: iTunes | Android | Spotify | RSS-feed

#99 In the box

24 december, 2020 | Avsnittets längd: 38:16

I det här avsnittet laddar vi upp lite inför 100-avsnittsjubileet, Jocke och Magnus pratar om nya Apple M1-processorn och intrycket av den so far samt vad som kommer framåt. Niklas har under sin tid i Visby tvingats till att ändra sitt workflow och är väl kanske inte helt missnöjd med det. En liten tävling hinner vi med också – Niklas har just nu mixat tre låtar på topp 5 på Sveriges topplista, två av dem i datorn och en med outboard – gissa vilken som inte är i datorn och maila oss på info [snabel-a] musikproducent.se så kan du vinna en licens på XLN Audio RC-20 Retro Color!

Låtarna är:

  1. Newkid – Du måste finnas
  2. Newkid – Starkare
  3. Tomas Stenström – Ser du månen där ikväll

 

Sist men inte minst, GOD JUL!

/Joakim, Niklas och Magnus aka Musikprodd-podden

 

Musikprodd-podden produceras av i Redmount Studios av Joakim Jarl, Niklas Berglöf och Magnus Lindberg.

 

 

Bli SKAP-medlem!

Just nu sponsras vi av SKAP – Sveriges kompositörer och textförfattare, en medlemsorganisation som hjälper alla oss musikskapare med allt från rådgivning i avtalsfrågor till utbyte av erfarenheter mellan medlemmar.

Izotope-rabatt

Just nu sponsras vi av Izotope – du som Lyssnar får 10% rabatt på precis ALLT (även på andra rabatter och uppgraderingspriser). Använd koden MPP10!

Gå in på vår sida hos Izotope för att se aktuella erbjudanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


4 × 5 =