Lyssna på Musikprodd-podden: iTunes | Android | Spotify | RSS-feed

#67 Mixtävling och Manges produkthörna

4 oktober, 2018 | Avsnittets längd: 35:10

Vi samlade ihop oss för att prata lite om vad som hänt på senaste, Niklas har en spaning på bussprocessering av trummor samt lite knep hur man kan ”smeta ihop” trummor. Jocke hakar på med ett knep som han nyss kommit över med Fabfilter Saturn för att få diskanten i trummor lite mer krispigt. Magnus berättar också om tre nya ljud- och musikprodukter i vad han kallar för ”Manges produkthörna”. Sist men inte minst så släpper vi en mix-tävling! I potten finns biljetter till vårt tvåårsjubileum på Scalateatern. För att ladda ner mixfilerna, gå till det här avsnittets sida på musikproducent.se. Jocke har också spanat lite vad som är nytt i nya macOS Mojave och uppdateringen av Logic.

Medverkande i avsnittet: Joakim Jarl, Niklas Berglöf och Magnus Lindberg.

Mixtävling!

Nu gör vi vår första mix-tävling. Ladda hem stemsen nedan och gör en mix. I potten finns biljetter till vårt två-årsjubileum på Scalateatern den 27 oktober!

  1. Ladda ner mixfilerna här (31 stems + proddmix, totalt 364mb).
  2. Lägg upp stemsen i din DAW och sätt igång mixandet!
  3. När du är klar, maila din mix som en mp3:a till info at musikproducent.se, skriv ”Mixtävling” i ämnesraden. Skriv ett par rader om hur du tänkt när du mixat och kanske ett par ord om dig själv. Vi behöver ditt svar senast tisdag 16 oktober för att du ska vara med i tävlingen!
  4. Lyssna på avsnitt 68 och se om du vann!

 

 

Musikprodd-podden produceras av i Redmount Studios av Joakim Jarl, Niklas Berglöf och Magnus Lindberg.

 

 

Izotope-rabatt

Just nu sponsras vi av Izotope – du som Lyssnar får 10% rabatt på precis ALLT (även på andra rabatter och uppgraderingspriser). Använd koden MPP10!

Gå in på vår sida hos Izotope för att se aktuella erbjudanden!