Musikprodd-podden 2 år – LIVE på Scalateatern

26 juli, 2018

OBS! Detta event har nu varit, och avsnittet som spelades in live kan lyssnas på här.

Musikprodd-podden fyller två år! Det firar vi med en riktigt maxad kväll på Scalateatern. Det kommer bli Live-podd på scen med Niklas, Joakim och Magnus, panel med tidigare gäster, och dessutom – några av de bästa inom både plugins och hårdvara kommer och visar produkter och svarar på frågor!

Detta händer lördagen den 27 oktober, på Scalateatern i Stockholm. Dörrarna öppnar vi kl 18.30 och 19.30 sätter vi igång!

Kalaset gör vi i samarbete med DLX Deluxe Music i Stockholm. På plats har vi utöver DLX också bland andra Native Instruments, Teenage EngineeringGenelec, TK Audio, Softube och RME och visar sina produkter som du kan få testa och peta på.